Μηχανογράφηση

Ενημερωθείτε για τα καινοτόμα προϊόντα της Entersoft

Η Entersoft πρωταγωνιστεί στην αγορά των ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, xVan και Business Intelligence λύσεων, τα οποία είναι σχεδιασμένα στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα .ΝΕΤ της Microsoft και διαθέσιμα για εγκατάσταση σε τοπική υποδομή ή στο Cloud, με άδεια χρήσης ή και ως υπηρεσία Software as a Service (SaaS).

digital assurance for retail 1
Entersoft Business Suite®
Entersoft Expert®
Digital commerce growth featured
Entersoft CRM®

Έτοιμες λύσεις

Διάφορες εταιρείες μας έχουν επιλέξει για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε custom λύσεις οι οποίες επικοινωνούν με τα υπάρχοντα λογισμικά ERP. Δείτε μερικές από τις λύσεις που έχουμε υλοποιήσει:

education icon
Εκπαίδευση
rma img
Φόρμες RMA
gfhrtre
Απογραφή αποθεμάτων
ewtrertder
Παραλαβή αποθεμάτων
werwaeqe
Παρακολούθηση παραγωγής
16544
Έρευνες ικανοποίησης πελατών
etretrfg
Picking-Packing applications
ewttrwr3ere
Barcodes

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

18383
Πακέτα ολοκληρωμένης
υποστήριξης
18146
Υποστήριξη
δικτύου

Η εταιρεία μας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλάνο υποστήριξης της εταιρείας σας, σε Hardware support, Τηλεφωνικά κέντρα, παρακολούθηση και ρύθμιση δικτύων και servers. Η υποστήριξη μπορεί να γίνει είτε On demand, είτε με την σύναψη συμβολαίου υποστήριξης.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Το διαδίκτυο ως αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της επικοινωνίας και της λειτουργίας μιας επιχείρισης, επιβάλλει την παρουσία μιας επιχείρισης στον χώρο του.

Στην i-solutions αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της εταιρικής ιστοσελίδας σας χρησιμοποιώντας σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού σε συνδυασμό με βάσεις δεδομένων  ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας για την προβολή των δραστηριοτήτων σας μέσω του διαδικτύου.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ