Σχεδίαση ιστοσελίδων

Σχεδίαση & κατασκευή ιστοσελίδων από την i-solutions

Το internet ως αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της επικοινωνίας και της λειτουργίας μιας επιχείρισης, επιβάλλει την παρουσία μιας επιχείρισης στον χώρο του.

Στην i-solutions αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες γλώσσες (HTML 5.0, CCS 3, PHP, & Javascript) σε συνδυασμό με βάσεις δεδομένων (MySQL), ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας για την προβολή των δραστηριοτήτων σας μέσω του διαδικτύου.

Επίσης, η εμπειρία μας σε κορυφαίες εφαρμογές CMS (Content Management Systems), όπως είναι το Joomla και το WordPress μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε για εσάς κάθε απαίτησή σας.

Κατοχύρωση domain

Εάν η επιχείρισή σας είναι νέα στον χώρο του internet εμείς αναλαμβάνουμε από τα πρώτα βήματα να δεσμεύσουμε για εσάς το επιθυμητό όνομα χώρου* (σε κατάληξη .gr με αντίστοιχη χρέωση, ή ακόμα και .com, .net κ.α. χωρίς καθόλου χρέωση!).

Καταχώρηση domain | i-solutions

Φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting)

Φιλοξενία ιστοσελίδας - web hosting
Σχεδίαση ιστοσελίδων - δημιουργία ιστοσελίδας

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενεία του εταιρικού σας site σε ειδικούς servers της εταιρίας μας οι οποίοι λειτουργούν σε περιβάλλον Linux, με εγγυημένη αδιάκοπη λειτουργία 99,9% !!!

Εκδηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας ακόμα και για την μεταφορά της ιστοσελίδας σας στους υπερσύγχρονους server της i-solutions!

  • Πρωτότυπος και καλαίσθητος σχεδιασμός, συνδυασμένος με τις τελευταίες λέξεις της τεχνολογίας πάνω στο web design.
  • Έμφαση στην εύρυθμη και άνετη πλοήγηση της σελίδας σας από όλους του χρήστες.
  • Κατασκευή ιστοσελίδας με γνώμονα την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών σας (GDPR) στο διαδίκτυο.
  • Ιστοσελίδες κατασκευασμένες φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (google, bing κτλ.), τα κοινωνικά δίκτυα όπως στο facebook, twitter κτλ καθώς και τα γνωστά directories.
  • Κατασκευή ιστοσελίδας με προσαρμογή της εμφάνισης σε όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, φορητούς και σταθερούς υπολογιστές).
  • Προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης.
  • Κατασκευή ιστοσελίδας με γνώμονα την προβολή της εικόνας της επιχείρησή σας σύμφωνα με παγκόσμια πρότυπα.

Ενδεικτικές υλοποιήσεις

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε ” Περισσότερα ” για να δείτε λεπτομέρεις.