Σχεδίαση ιστοσελίδων

Το internet ως αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της επικοινωνίας και της λειτουργίας μιας επιχείρισης, επιβάλλει την παρουσία μιας επιχείρισης στον χώρο του.

Στην i-solutions αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του εταιρικού σας site χρησιμοποιώντας σύγχρονες γλώσσες (HTML 5.0, CCS 3, PHP, & Javascript) σε συνδυασμό με βάσεις δεδομένων (MySQL), ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας για την προβολή των δραστηριοτήτων σας μέσω του διαδικτύου.

Επίσης, η εμπειρία μας σε κορυφαίες εφαρμογές CMS (Content Management Systems), όπως είναι το Joomla και το WordPress μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε για εσάς κάθε απαίτησή σας.

Κατοχύρωση domain

Εάν η επιχείρισή σας είναι νέα στον χώρο του internet εμείς αναλαμβάνουμε από τα πρώτα βήματα να δεσμεύσουμε για εσάς το επιθυμητό όνομα χώρου* (σε κατάληξη .gr με αντίστοιχη χρέωση, ή ακόμα και .com, .net κ.α. χωρίς καθόλου χρέωση!).

domain isolutions e1614244178365

Φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting)

hosting isolutions
Σχεδίαση ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενεία του εταιρικού σας site σε ειδικούς servers της εταιρίας μας οι οποίοι λειτουργούν σε περιβάλλον Linux, με εγγυημένη αδιάκοπη λειτουργία 99,9% !!!

Εκδηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας ακόμα και για την μεταφορά της ιστοσελίδας σας στους υπερσύγχρονους server της i-solutions!

  • Πρωτότυπος και καλαίσθητος σχεδιασμός, συνδυασμένος με τις τελευταίες λέξεις της τεχνολογίας πάνω στο web design.
  • Έμφαση στην εύρυθμη και άνετη πλοήγηση της σελίδας σας από όλους του χρήστες.
  • Κατασκευή ιστοσελίδας με γνώμονα την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών σας (GDPR) στο διαδίκτυο.
  • Ιστοσελίδες κατασκευασμένες φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (google, bing κτλ.), τα κοινωνικά δίκτυα όπως στο facebook, twitter κτλ καθώς και τα γνωστά directories.
  • Κατασκευή ιστοσελίδας με προσαρμογή της εμφάνισης σε όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, φορητούς και σταθερούς υπολογιστές.
  • Προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης.
  • Κατασκευή ιστοσελίδας με γνώμονα την προβολή της εικόνας της επιχείρησή σας σύμφωνα με παγκόσμια πρότυπα.

Ενδεικτικές υλοποιήσεις